tiistai 12. helmikuuta 2008

Toga Yuki Matsuri

Tähän aikaan vuodesta Japanissa järjestetään lumifestareita. Viime viikonloppuna järjestettiin isot festarit Sapporossa, mutta koska en sinne taloudellisten ja maantieteellisten seikkojen vuoksi tohtinut mennä, suuntasin hieman pienemmän luokan pippaloihin Togaan, joka on Tateyama vuoristossa oleva pikkukylä. Togan juhlissa riitti kuitenkin ruokaa ja sirkushuveja ihan yllinkyllin.



Japanissa ei yleensä ilotuliteta talvisin! Kesä on normaalisti ilotulitusten kulta-aikaa.


Kun lumettomasta Takaokasta nousee Togaan vuoren huipulle, on kuin menisi maasta toiseen.




What about me!

3 kommenttia:

mariannesisko kirjoitti...

miten suloinen toi vika kuva!! mä en kestä kun ei o lunta ikinä oon totaalisen kyllästynytpyllästynyt tähän vuodenaikana joka tääl suomes on siis ei edes vuodenajaksi voi luokitella tätä säätilaa. manami tulee torstaina se on sentään kivaa, vähän japania mullekin :))

~Petra~ kirjoitti...

Voooi, adoptoin ton pienen tos vikas kuvassa. No oot säki söpö keltaisessa takissasi :D Täälki tulitettiin karnevaaliviikoloppuisin. Katselin roisketta parvekkeeltani. Luksusta.

Lunta. Kiva katsella lunta vaik ei sitä oikeestaa oo ikävä. Tääl tuulee täl hetkel ihan sikana. On tuullu jo 5 päivää. Ei pätkääkään huvita lähtee ulos haahuilee. Eli jos saisin valita ottaisin mieluummin lumen kuin 40m/s tuulen.

Arigato. Kampai.

~Petra~ kirjoitti...

KIITOS YSTÄVÄNPÄIVÄKORTISTAAAA! AI LAAV JUUU!
Mäkin tahtoisin sun osoitteen, por favor.