keskiviikko 5. joulukuuta 2007

LIVE ART BATTLE 2007, Part II

Tässä ovat kaikki taiteilijat, tuomarit ja järjestäjät iloisessa ryhmäpotretissa. Kello on tässä vaiheessa jotain kuusi illalla ja tämän jälkeen suunnistettiin ravintolaan syömään ja juopottelemaan. Kyseessä oli NOMIHOUDAI! Eli "all you can drink". Maksoin 3000 yeniä (n. 18 euroa) koko illasta, ja sain juoda niin paljon kuin halusin (drinkkejä, olutta, viiniä, mitä vain), eikä ruoastakaan ollut puutetta. Mitäs luulette, toimisiko tällainen systeemi Suomessa?
:)

Seuraavaksi opettajani Takeyaman ottamia kuvia musta. Laitan tänne vielä lisää kuvia tapahtumasta kunhan saan niitä kavereilta.






8 kommenttia:

bonanza kirjoitti...

Heiii jonna chan!

Hyviä kuvia. Suomi toivottaa onnea ja menestystä 90v edestä!

bonanza kirjoitti...

Hmm ja vielä lisäkommenttina sen jälkeen kun kävin kattoo skaban sivuilta noi entryt:

aika päräyttävää matskuu! tosin jotkut oli ainaki näin koneen ruudulta sen näköstä et olis melkein iteki saanu aikaseks.. :P

Jonna kirjoitti...

NOJOO! Kuka vain olisi saanut aikaiseksi monien noiden teosten lopputuloksen, mutta monien duuneissa olikin tosiaan kyse itse matkasta, ei loppputuloksesta. Esim. olen aika varma että esim herra Bonanza olisi voittanut KOKO kisan, sillä sä oot niin kreisi ja olisit vain sekoillut jotain ja ihmiset olisivat olleet ihan onneissaan. No ensi vuonnahan ME voitais olla tiimi ja olisi niin helppo voittaa se 100 000 yeniä! Joten miten olisi ensi vuonna Live Art Battle Takaokassa???? HEHHEH! Vähänkö me rokattaisiin! "Team: Hölkynkölkyn"

bonanza kirjoitti...

\o/!!! Kannatetaan! ^ ^

~Petra~ kirjoitti...

Taiteilija työssään :D

Olis pitäny tehdä live art teos meidän kyökistä silloin ku kahvit räjähti sinne. Damn ku en ottanu kuvaa. Itse matka teokseen kesti kyl sekunnin mutta joo.

Innolla odottaen teidän performanssia.

pain!pain!pain! kirjoitti...

mahtavuutta. puhdasta mahtavuutta.
tollaiseen olisi hauska osallistua, mutta juuri nimenomaan tuollaisella sekopäisellä tekniikalla.
miltä kuulostaisi munkkikahvitaide? munkki dipataan kahviin ja lingotaan kohti taulua ritsalla.
tai väriä suuhun ja syljetään.
Possibilities are endless!

Anonyymi kirjoitti...

Eih! Jonna, blogisi on mahtava ja en kestä! Japani ja takaota ja kaikki näyttää sun kuvissa niin hyvältä ja Saros ei vieläkään tiedä ees onks meijän portfoliot menny perille Kiotoon!!! Vaik vaihtosopimus on tai jotain... haluisin vaan sinne niin paljon ;_; Mut jatka sä hei samaan malliin ja toivottavasti jaksat siellä kaiken sen japanilaisuuden kanssa.

bonanza kirjoitti...

Heipä hei, arvoisa Jonskubonsku!

Tää ei varsinaisesti liity Arto batoruun, mutta samoilla sicko-asteilla pyöritään:

Coffee Bukkake Man Arrested:
http://www.japanprobe.com/?p=3359

^ _ ^