torstai 27. syyskuuta 2007

Masayon kanssa Shibuyalla

Tänään löysin elämääni MASAYON! Tämä energinen ja vauhdikkaasti kävelevä japanilaisneito halusi tulla pariksi yöksi hostelliin asustelemaan, koska hän keräilee kokemuksia. Ennen tapaamistamme hän oli kiertelemässä Japania ympäri ämpäri, mutta saapui sitten kotikaupukiinsa Tokioon ihan vain, että voin kaapata hänet matkaoppaakseni! Eli tänään on ollut varsin turvallista vaeltaa kun paikallinen on pitänyt kädestä kiinni. Ihanaa ja ihanaa ja ihanaa.

Lähdettiin aamulla varhain Shibuyan kaupunginosaan etsimään housuja (Shibuyalta löytyy paikka missä on SE superristeys jossa triljoonat japsit kävelevät ristiin rastiin. Monissa musavideoissa mm. on näkynyt tämä kyseinen mesta).
Löysin kengät, paidan, hajuveden, tee-se-itse-miso-keitto-pakkauksen (NAM!), tusseja, adapterin, toisen paidan....... mutten housuja! Sitä mitä etsii ei koskaan löydä.. Nyt mulla on tasan kahdet (vanhat) housut loppuelämäkseni kun menen Takaokaan, eikä siellä ole kuitenkaan kuin kioski. Voihan.

Tässä kuvia tältä päivältä. Löysin mm. makean koiranvaatekaupan mistä saisi Ramsekselle upean mehiläispuvun! :). Sitten näin kaupan jonka seinä oli vuorattu nalleilla (siellä ei saanut kuvata, mutta kuvasin silti ja lopulta ostinkin sieltä sitten t-paidan), muovisia ruoka-annoksia ravintoloiden edustalla, nukkuvia bisnesmiehiä metrossa, elävän mustekalan pussissa, apaattisia kaloja altaassa, koulutyttöjä (jee!!) ja kaikenmaailman automaatteja.













5 kommenttia:

mariannesisko kirjoitti...

mihin mun kommentti hävisi??
enivei, ihanaa kun olet noin paljon laittanut kuvia, noin nopeasti!! wau, tokio tarjoo kyl näköjään _kaikkea_! halein, mursu

pain!pain!pain! kirjoitti...

heiiiiiiiiiiiiiii

hei hitto sä olet nopea. kuvia ja tekstiä ja mehiläispukuja sitä vain pukkaa samantien.
I like that.

Sulla on vähintään yhtä mielenkiintoinen ( ja pitää kyllä myöntää hammasta purren että jopa mielenkiintoisempi ) kohde valokuvaamisen kannalta. loistavaa.
ja tiedän että kuvailet myös siellä kun jos sieltä paikallinen ihminen kuvailisi lahdessa. räps räps.

minkälainen varustus sulla on siellä mukana? laptop? kamera? I'm a guy, I need guy info! (:

mä heräsin just sumuiseen ja koleaan santiagon aamuun. kevät pitäisi tulla mutta ei just nyt. toivottavasti pilvet karkaa ja aurinko pistää shown pystyyn. rupee jo kolea ilma kyrsimään. tosin perun reissulla arskaa tuli ihan sikana. ja vähän liikaakin ( nasevat rusketusrajat naamassa ha! )

tommipommi

ps. mm04 hajoilee yritysyhteistyön kanssa. me voidaan vaan räkätysnauraa ja hypätä kulttuurikaruselliin nimeltä chile/japani :D

bonanza kirjoitti...

Hähää luksuskuvat ainakin tarttu kameraan :)

MULLA ON IKÄVÄ TONNE!!!

Jonna kirjoitti...

Hey beibet ja beibulit!

Mube: ROKKAAAAA!

Tommi: mulla on reissussa mukana isävainaan Canon EOS 300D, sitten digipokkari ja MacBookPro jonka avulla heittelen teille kuvia tulemaan. Haluan nähdä Machu Pichua! Oli varmaan ihan mieletön keikka! Ja kyllä se kesä kohta sulle koittaa, täällä on nyt 30 astetta ja kosteaa, mutta talveen päin (kuulemma) menossa :)

MM04: nyt voitte mennä itseenne ja miettiä, että vaihtoonlähtö on ihan jees. Mutta tsemiä kaikille kouluun!

Lauri-san: Takaoka on sulle aina avoinna!

Anonyymi kirjoitti...

Voin varmaan sanoa koko mm04:n puolesta, että täällä me hajoillaan, hajoillaan ja hajoillaan.

Japania näyttää kaikessa skitsofreenisuudessaan varsin mukavalta paikalta. Voisin haluta käydä siellä joskus kun saan rahapuun kukkimaan...